top of page
IMG_1402.jpg

Rådgivningspakker

Rådgivning der matcher jeres behov

CM Food Consulting har tre rådgivningspakker, så I kan få præcis den hjælp, I har brug for.

Uanset om I har brug for rådgivning, interim-løsninger, outsourcede projekter eller undervisning/workshops, kan timerne bruges, hvor det giver mest værdi for jer.

  • Vælg den pakke, der passer til jeres behov

  • Brug timerne, når og hvor I har brug for det

  • Få professionel sparring og konkrete resultater

Klar til at gøre fødevaresikkerhed
og kvalitet til jeres styrke?
att_edited_edited.png

Lidt mere om pakkerne

25 timer

SMALL

Til dig, der har brug for målrettet og fleksibel rådgivning.

Denne pakke er god til:

Myndighedskrav og certificeringer

Få professionel hjælp til at håndtere påbud fra myndigheder, afvigelser fra certificerende organer eller planlægning af korrigerende handlinger.

Krisehåndtering

Rådgivning ved f.eks. tilbagetrækning eller tilbagekald af produkter eller andre hændelser – hurtigt og effektivt.

 

Hands-on træning

Praktisk træning af medarbejdere i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed, så de bliver klædt på til at arbejde struktureret og effektivt i hverdagen.

50 timer

MEDIUM

Til dig med behov for løbende støtte og specialiserede opgaver.

Denne pakke er god til:

Outsourcede kvalitetsopgaver

– Få hjælp til planlægning og gennemførelse af interne audits

– Forberedelse og facilitering af HACCP-teammøder
– Udarbejdelse og afholdelse af Ledelsens evaluering

Løbende sparring og opfølgning

Månedlig rådgivning og opfølgning på afvigelser, forbedringer og compliance.

Træning og kompetenceudvikling

Workshops og hands-on træning i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed.

100 timer

LARGE

Til dig med komplekse behov og større projekter.

Denne pakke er god til:

Interim kvalitetsledelse

Jeg kan midlertidigt overtage ledelsen af kvalitetsarbejdet og sikre, at nødvendige processer bliver implementeret – ideelt, hvis du mangler interne ressourcer.

Certificeringsforløb fra A til Z

Få hjælp gennem hele certificeringsprocessen:
– GAP-analyse og intern audit
– Udarbejdelse og implementering af dokumentation

– Opfølgning og vedligeholdelse

Langsigtet samarbejde

Brug timerne løbende til sparring, opfølgning og udvikling – jeg lærer din virksomhed at kende og kan støtte dig strategisk og operationelt.

 

Træning og kulturforankring

Udvikling og afholdelse af målrettede træningsforløb, der styrker kvalitets- og fødevaresikkerhedskulturen i hele organisationen.

CM FOOD CONSULTING

+45 29 75 10 30
connie.mortensen@cmfoodconsulting.dk

CVR: 45 05 54 26

(c) 2025 CM Food Consulting

bottom of page